Ingen af disse offentlige tilskud kræver en kreditkontrol, sikkerhed, sikkerhed indskud eller co-signers, du kan søge, selvom du har en konkurs eller dårlig kredit, det er ligegyldigt. Dens gratis penge aldrig tilbagebetale!
Den føderale regering er give ud over 155.5 milliarder dollars i Business tilskud!
Modtage regering små virksomheder tilskud til stort set enhver type virksomhed. Om det er at starte en forretning eller udvide dit eksisterende forretning er der penge til venter netop for dig. Den føderale regering giver disse penge for at hjælpe eksisterende ejere af små virksomheder og dem, der ønsker at starte deres egen virksomhed ændrer deres liv og opnå økonomisk uafhængighed.
USA ‘s regering ønsker din lille virksomhed til at lykkes, og du vil blive overrasket over hvor langt de vil gå for at sikre din succes. At Grant Seeker Pro™ vi har udviklet en State of the art softwareprogram, der vil støtte dig i at finde den perfekte grant eller tilskud til din lille virksomhed!
Når du finder programmerne for små virksomheder tilskud, der passer til dine behov, kan du bruge Grant Seeker Pro™ softwareprogram til at fuldføre programmerne! Glem ikke at bruge din Grant Seeker Pro™ til at færdiggøre din forretningsplan også!
Fakta om offentlige virksomhed tilskud:
# Over 20 millioner mennesker får offentlige tilskud hvert år
# Over 10 milliarder dollars for iværksættere i form af lavt forrentede lille virksomhed lån.
# 4,000,000 folk får penge til at investere i fast ejendom!
# Vidste du, at hvis hver enkelt virksomhed i Amerika skulle søge og modtage en ligelig andel af regeringen små virksomheder tilskud at hver virksomhed i dette store land vil modtage en $70.000 gratis kontant tilskud?
# Vidste du, at H. Ross Perot har modtaget regeringen Small Business Grants?
# Vidste du Paul Newman har modtog virksomhed tilskud.
# Du vidste, Donald Trump har brugt små virksomheder tilskud til at finansiere mange programmer.
# Senest flyselskaberne har modtaget milliarder i tilskud til at sikre de bo oven vande gennem disse urolige tider.
Lære om komplicerede skattemæssige restitutioner eller skattefradrag. Disse er programmer i vid udstrækning overset af den lille virksomhedsejer. På skat tid kan disse særlige incitamentsprogrammer (afhængig af størrelsen af din virksomhed) spare dig for tusindvis af dollars!
På trods af den opfattelse, at folk ikke skal se til regeringen om hjælp, forblevet stor regering give-away programmer så utroligt store, hvis hver af ca 8 millioner virksomheder anvendt til en ligelig andel, de vil hver modtage over $ 70.000.
Tænkning positiv særbehandling var død? Hvis du gjorde tænkt du forkert. Selvom mange af fangst sætninger er ikke længere i brug, de fleste af de penge, der var tilgængelige stadig er.
Hvert år kongresmedlemmer og senatorer gøre løfter til folk, der sætter dem i office. Mange af disse løfter er lavet til mindretalsgrupper i bestemte områder, men de fleste er fremstillet på nationalt plan.
Der er også reserveret gratis regering kontant tilskud nu tilgængelig for de følgende særlige interessegrupper. Amerikanske indianere, veteraner, familiemedlemmer, veteraner, familier med lav indkomst, Fællesskabet bloktilskud, Non Profit organisationer, første gang hjemme købere, kunstnere, musikere, sygeplejersker, lærere, forskere, de handicappede, mennesker lider af HIV og AIDS, Stofmisbrug. Der er bogstaveligt talt millioner ledige; Alt du skal gøre er at bede!
Kan du forestille dig modtagelse:
En milliard Dollars i mindretal Business tilskud til business starte!
Millioner i mindretal Business tilskud til at udvide dit eksisterende forretning!
Modtage $8.000 i mindretal Grant for gratis juridisk rådgivning!
Millioner ledige i mindretal tilskud til køb af din første hjem!
Modtage $75.000 boliger tilskud til at Remodel dit hus!
Modtage $6.000 i mindretal Scholarship tilskud til kollegium undervisningsafgifter!

4 Comments on Offentlige tilskud – hvad er de og hvordan man får dem?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.