Jeg har lige færdig med at læse en stor bog af Allan og Barbara Pease med titlen “Hvorfor mænd ligge og kvinder Cry”. Et sandt og humoristiske hensyn til forskellene mellem kønnene og fuld af praktiske måder at kommunikere effektivt.
Jeg har haft bogen så meget og følte det vil være til stor gavn for alle jer, som jeg bare havde at skrive op et uddrag af det:
Kvinder taler, taler og taler
“Når en kvinde taler hun ofte bruger indirekte tale. Det betyder hun antyder hvad hun ønsker eller udleder ting.
Kvinders indirekte tale har et formål – det bygger relationer og bølgelængde med andre ved at undgå aggression, konfrontation eller uenighed.
Når kvinder bruger indirekte tale med andre kvinder der er sjældent et problem – kvinders er følsomme over for opsamle den virkelige betydning. Det kan dog være katastrofale, når de anvendes på mænd.
Mænd tage ord bogstaveligt
Mænd bruger direkte tale og tage ord bogstaveligt. De finde kvinders manglende conversational struktur og formål meget foruroligende, og beskylder kvinder ikke at vide, hvad de taler om. De reagerer ved at sige ting som “Hvad er pointen her?” “Hvor er denne samtale vil?” og “Hvad er konklusionen?”
Mænd derefter gå videre til at tale med en kvinde, som om hun er en mental patient eller vil skære hende ved at sige “Vi har været over dette en dusin gange”, “hvor meget længere vil det tage?” og “denne samtale er for meget hårdt arbejde og ikke gå nogen steder!”
Indirekte tale i erhvervslivet
Når en kvinde bruger indirekte tale i erhvervslivet, det kan vise sig problematisk fordi mænd kan have svært ved at følge en multi-sporet, indirekte samtale.
Mænd skal frembydes med klare, logisk og organiseret ideer og oplysninger, før de vil træffe en beslutning. En kvinde kan have sine ideer og anmodninger afvist udelukkende fordi hendes mandlige boss ikke har en anelse om hvad hun virkelig ønskede.
Maries historie
Efter seks måneders forhandlinger vandt Marie endelig chancen for at præsentere sin virksomhed nye reklame program til en stor finansiel klient. Publikum ville være otte mænd og fire kvinder, kontoen på højkant var værd $200.000, og hun havde 30 minutter at sælge hendes historie.
Da hun begyndte i sin præsentation, men mærkede hun hvordan tomt mænd var med hensyn til hende. Hun følte de var at dømme hende kritisk og forudsat, at de mister interesse, hun begyndte at multi-track sin præsentation for at prøve at anspore deres interesse ved at gå tilbage til forrige dias, tale indirekte og forsøger at vise, hvordan en forbindelse til den anden.
Kvinderne gav hendes opmuntring smiler til hende, ved hjælp af forskellige ansigtsudtryk og gøre lytter lyder som, “Uh huh”, “Right!” og “Mmmmm” og generelt ser interesseret.
Marie var ophidset af kvindernes feedback og begyndte pitching sin historie til dem, ubevidst ignorerer mændene. Hendes hele præsentationen blev en jonglørnummer. Hun er færdig og forlod, overbevist om hun havde gjort et stort stykke arbejde og ivrigt ventede selskabets svar.
Her er den samtale, der fandt sted mellem de mandlige ledere over en kop kaffe efter Marie var gået:
Marketing Director: “du fyre har en idé i helvede c hvad hun talte om?”.
Administrerende direktør: “No… hun tabte mig. Fortæl hende sendt forslaget skriftligt.”
Marie havde multi-sporede hendes præsentation og anvendte indirekte tale med en gruppe af mænd, der ikke har en anelse om hvad hun talte om eller hvad relateret til hvad. Kvinder ledere var tilfreds med præsentationen og havde deltaget ved at stille spørgsmål, men ønskede ingen at hæve sin hånd og indrømme, at han ikke forstod.
En kvinde har brug at forstå, at hvis en mand ikke følger, hvad hun siger han vil ofte foregiver han forstår snarere end Se dum.
Uanset en mands alder skal en kvinde stadig tale med direkte tale. Give ham tidsplaner, dagsorden, bundlinje svar og frister.
Kvinder skal være direkte med mænd i erhvervslivet og give dem en ting ad gangen til at overveje. Marie stadig venter på et svar…
“Hvorfor mænd ligge og kvinder Cry, Allan og Barbara Pease info@pease international.com
Det sidste ord
I denne uge jeg fokuserede på kvinderne kommunikerer med mænd, men der er masser af gode tips i bogen til at hjælpe dig fyre kommer bedre med den mere retfærdig sex. .
Jeg kan varmt anbefale du investere i “Hvorfor mænd ligge og kvinder Cry”. Vi har selv kunnet tale Barbara og Allan Pease til at gennemføre et særligt tilbud til vores abonnenter (se side 2). Jeg er sikker på, du vil opdage nogle perler kan du handling straks og dramatisk forbedre din kommunikation med det modsatte køn.

13 Comments on Hvorfor mænd ligge og kvinder Cry

  1. Hi my family member! I want to say that this article is amazing, nice written and come with approximately all vital infos. I would like to peer extra posts like this.

  2. Please let me know if you’re looking for a author for your blog. You have some really good articles and I believe I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d really like to write some material for your blog in exchange for a link back to mine. Please blast me an email if interested. Regards!

  3. I have been absent for a while, but now I remember why I used to love this website. Thank you, I will try and check back more frequently. How frequently you update your web site?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.